TROA PLAST

Este o companie care produce și distribuie tâmplărie din PVC și aluminiu, balustrade si compartimentări din sticlă securizată, placări fațade ventilate si proiectare de specialitate, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.

Despre noi

TROA PLAST a fost înființata in anul  2009  ca societate cu capital integral privat romanesc, oferind si completând treptat, o gama de produse si servicii, in domeniul construcțiilor industriale si civile. Mai precis, activitatea de baza a companiei este, proiectarea, comercializarea si montarea tâmplăriilor, fațadelor ventilate, balustradelor si nu in ultimul rând a compartimentărilor interioare.

Deoarece avem credința ca a venit timpul calității si a seriozității in construcții, politica firmei este orientata către promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerințelor tale.

In cei peste 10 de ani de activitate am acumulat o mare experiența, de pe piețele interne si mai ales internaționale , dovedind că suntem un producător și un partener de încredere. Principala misiune este aceea de a oferi produse și servicii de înaltă calitate, capabile să satisfacă orice cerință arhitecturală și funcțională.

Ce ne definește?

Calitatea, implicarea, transparenta si seriozitatea sunt emblematice pentru noi, aducând un nou concept pe piață de profil, si anume, soluții tehnice de ultima generație si de o înaltă calitate care, îmbinate cu experiența si asistența tehnică, ar putea aduce un plus de valoare proiectelor tale.

Show Room

Misiunea noastră este de a va ajuta sa alegeți cele mai bune produse din punct de vedere tehnic si calitativ, cu echipări de top.

Când va decideți sa achiziționați produse din domeniul construcțiilor care au un termen îndelungat de folosință, informațiile pe care le găsiți astăzi pe internet, nu pot fi suficiente in alegerea celui mai bun sistem.

De aceea, in Showroom-ul nostru, va prezentam tehnologia de ultima generație din domeniul tâmplăriei si a geamului termoizolant si împreună cu serviciile noastre de consultanta, va oferim soluțiile potrivite pentru Dumneavoastră – Clientul nostru.